Over mij

Welkom op mijn landingspagina! Ik ben Jmiaa Bellan, een gediplomeerd intercultureel therapeut & relatietherapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van gemengde koppels. Mijn achtergrond vormt de essentie van mijn professionele reis.

Zodra je begint met leven vanuit je eigen kracht, ga je heel bewust geluk ervaren

Jmiaa Bellan
Over mij

Jmiaa Bellan

Geboren in het betoverende Marokko, specifiek in de stad Marrakesh, heb ik op negenjarige leeftijd mijn roots verruild voor een nieuw thuis in Nederland, waar mijn grootouders en ik naartoe zijn geëmigreerd. In Marokko was het gebruikelijk dat kleinkinderen opgroeien onder de liefdevolle zorg van hun grootouders, wat niet alleen de grootouders jong houdt, maar ook eenzaamheid tegengaat.

Het opgroeien in een nieuw land, omringd door verschillende normen en waarden, was een uitdagende ervaring. Dagelijks werd ik heen en weer geslingerd tussen twee culturen: binnenshuis was ik Marokkaans, buitenshuis Nederlands. Nu ben ik een ervaren wereldburger die bewust en dankbaar in het leven staat.

0 0
therapie in twee talen
0 0
Verschillende afgeronde opleidingen

Bellan in praktijk

Als coach en intercultureel therapeut heb ik met succes talloze koppels geholpen bij het overwinnen van relatieproblemen. Mijn passie ligt in het ondersteunen van gemengde koppels, waarbij ik met trots een brug sla tussen de Arabische en Nederlandse cultuur. Ontdek met mijn begeleiding hoe je culturele verschillen in jullie relatie kunt overwinnen.

Daarnaast bied ik een online masterclass aan speciaal voor gemengde koppels. Deze masterclass voorziet jullie van waardevolle tips, zodat jullie zelfstandig aan de slag kunnen voordat jullie eventueel besluiten een uitgebreide therapiesessie in te plannen. Hiermee besparen jullie niet alleen tijd, maar ook op therapiekosten die anders kunnen oplopen. Uiteraard blijft het altijd een optie om een persoonlijke therapie bij mij te volgen als jullie daar behoefte aan hebben.

Ik ben gestart met Bellan Praktijk om anderen bij moeilijkheden te kunnen helpen en om wat te kunnen betekenen voor met name vrouwen.
Ik help mensen op een laagdrempelige manier.
Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van de kleurrijke vrouwen van de Bollenstreek. Om dit professioneel te kunnen doen, volgde ik verschillende opleidingen op HBO niveau:

Translate »