Relatietherapie

Is relatietherapie geschikt voor mij?

Relatietherapie is geschikt aIs de liefde in uw relatie nog aanwezig is, maar niet meer tot uiting komt. Heeft u het gevoel dat u vastloopt in uw relatie, bijvoorbeeld door menings- of cultuurverschillen? Is het gevoel van verbondenheid verdwenen, waardoor u eenzaamheid ervaart? Worstelt u met ziekte of verslaving waardoor de rollen binnen uw relatie zijn veranderd? Ben u op zoek naar een manier om weer dichter bij elkaar te komen, elkaar weer volledig te kunnen vertrouwen en samen weer liefdevol door het leven te gaan?

Bellan Praktijk biedt verschillende vormen van relatietherapie met als doel het gevoel van waardering, begrip en vertrouwen te versterken. De therapie heeft begrip voor de verschillende culturen.

Kortom, wilt u uw relatie veranderen, verbeteren en versterken? Dan kan ik, als relatietherapeut, u daarbij helpen.

Relatietherapie, afgestemd op uw wensen.

Als relatietherapeut ga ik u en uw partner professioneel begeleiden, zodat u elkaar opnieuw leert waarderen, inspireren, begrijpen en vertrouwen. Ik bied verschillende vormen van relatietherapie aan. U kunt zelf aangeven welke vorm het meest aan uw wensen voldoet.

Wekelijkse sessies:

Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk. U kunt er ook voor kiezen dat ik bij u thuiskom. Het gaat er om dat u zich prettig voelt en zich kan ontspannen tijdens de therapie.

Weekend sessies:

 Hierbij overnacht u in één van de prachtige hotels in de heilzame badplaats Noordwijk aan Zee. De gesprekken vinden plaats op de momenten waarop het u uitkomt. Al wandelend in de rustgevende bossen of over het uitgestrekte strand zal ik u helpen om weer nader tot elkaar te komen

"Elkaar weer echt liefhebben,

dat is het doel ."

Therapie met begrip van de Arabische cultuur.

Bent u (deels) opgegroeid in of met een Arabische cultuur en vindt u de drempel naar (Nederlandse) therapie te hoog? Bellan praktijk neemt deze drempel voor u weg. Doordat ik zelf in Marokko ben opgegroeid spreek ik de taal en begrijp ik de obstakels die een gelukkig leven in Nederland in de weg kunnen zitten, zoals onwetendheid, angst, religie, taalbarrières, cultuurverschillen of taboes.
De therapie is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar kan ook worden afgestemd op kinderen en jongeren. Naast individuele sessies, bestaat de mogelijkheid om therapie te volgen als gezin of als (echt)paar.

Ik bied verschillende vormen van relatietherapie aan. U kunt zelf aangeven welke vorm het meest aan uw wensen voldoet:

Voor wie is deze therapie geschikt?
Relatietherapie  is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen. Ervaart u zaken als onwetendheid, angst, religie, taalbarrières, cultuurverschillen of taboes? Dan kan relatietherapie u misschien weer op de juiste weg helpen.
Translate »