De Praktijk

Bellan praktijk staat voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer. U krijgt de tijd en de ruimte die u nodig heeft om te denken, te voelen en te doen.

Is het lastig om naar de praktijk te komen? Geen probleem! Ik kom graag naar u toe.

Werkwijze

Geloof in jezelf!

Binnen mijn praktijk ben ik werkzaam als professioneel intercultureel therapeut.
Ik ben gespecialiseerd in interculturele
therapie en spreek zowel Nederlands als Arabisch.
In mijn praktijk is iedereen die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen of een nieuwe balans zoekt in het leven welkom.
De integratieve benadering die ik hanteer tijdens onze gesprekken gaat uit van het complete mensbeeld. Hierbij komen alle persoonlijke kenmerken op lichamelijk, sociaal en
spiritueel gebied aan bod.
Tijdens ons eerste gesprek breng ik samen met u uw hulpvraag in kaart. Op basis van uw hulpvraag combineer ik effectieve behandelmethodes, zodat de behandeling volledig op uw behoefte aansluit.
Ik houd hierbij rekening met uw culturele
identiteit en uw eigen kijk op onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

Verschillende soorten therapie:

Rationeel emotieve therapie

Mindfulness- based cognitieve therapie (MBCT)

Cognitieve gedragstherapie( CGT)

Relatietherapie

Danstherapie

Sabar methode

De praktijk

Ondersteuning zoals u wilt

Voor mij is het belangrijk dat cliënten zich tijdens de sessies ontspannen en veilig voelt. Elke (professionele) relatie begint immers met vertrouwen. Bellan Praktijk kan u in veel gevallen de juiste ondersteuning bieden. U krijgt bij ons de tijd en de ruimte die u nodig heeft om te denken, te voelen en te doen.
De integratieve benadering die ik hanteer tijdens de gesprekken gaat uit van het complete mensbeeld. Hierbij komen alle persoonlijke kenmerken op lichamelijk, sociaal en spiritueel gebied aan bod.

Tijdens ons eerste gesprek brengen wij samen uw hulpvraag in beeld. Op basis hiervan combineren we effectieve behandelmethodes, zodat de therapie volledig op uw behoefte aansluit. Bellan Praktijk houdt hierbij rekening met uw culturele identiteit en uw eigen kijk op de thema’s waaraan we samen werken.

Soms blijkt na een eerste gesprek dat andere hulp passender is. En dat is lastig. Hulp zoeken was immers al een grote stap voor u. Wellicht  vraagt  u zich ook af of een Nederlandse psycholoog u begrijpt omdat u in verschillende culturen bent opgegroeid. Misschien kunt u door een taalbarrière niet goed verwoorden wat u voelt. Bellan Praktijk kan u helpen uw hulpvraag helder te krijgen bij een andere professional.

Ambulante zorg

Therapie in een vertrouwde omgeving

Bellan Praktijk bevindt zich in Noordwijk. Als het voor u lastig is naar Noordwijk te komen, kom ik graag naar u toe. U kunt kiezen voor een afspraak bij u thuis, maar de gesprekken kunnen ook plaatsvinden op een locatie bij u in de buurt. Het werkgebied van Bellan Praktijk bestrijkt de gehele Bollenstreek.

Spreekt u liever in het Arabisch dan in het Nederlands?
De sessies kunnen in het Marokkaans-Arabisch plaatsvinden. Het belangrijkste is dat u zich kunt uiten in de taal waarbij u zich het meest prettig voelt.

Translate »